Pridobitev licence

 

Za uporabo programa Brain Gym® v svetovalne namene in poučevanje je potrebno pridobiti LICENCO s strani Educational Kinesiology Foundation, Ventura, CA. Več o pogojih za pridobitev licence si lahko preberete na http://www.braingym.org/licensure

 

Cenjeni uporabniki, 

na spletnih straneh smo opazili objavljene prepise seminarskih gradiv, opise aktivnosti iz Dennisonove knjige Brain Gym®  in podobno.

Inštruktorice in svetovalke z licenco Educational Kinesiology Foundation, smo odgovorne, da same, prav tako pa naši udeleženci seminarjev ter individualnih svetovanj, spoštujemo avtorstvo zaščitene znamke Brain Gym®.

Dennison & Dennison ter Educational Kinesiology Foundation/Brain Gym International dovoljujejo objave povezane z Brain Gym® in Edu-K (Educational Kinesiology) delom na spletnih straneh ob spoštovanju naslednjih kriterijev:

  1. Vsaka stran, ki omenja Brain Gym®, mora vsebovati tekst: Brain Gym® je zaščitena znamka Educational Kineziology Foundation/Brain Gym International in z linkom povezana na spletno stran www.braingym.org
  1. Če na spletni strani omenite Educational Kinesiology ali Edu-K, ne da bi uporabili Brain Gym®, vključite še:

Za več informacij o Educational Kinesiology (ali Edu-K) obiščite  njihovo spletno
stran www.braingym.org

  1. Na spletni strani ne sme biti nobenih opisov, slik ali poskusov učiti aktivnosti, če nimate licence za Brain Gym® inštruktorja/svetovalca. 
  1. Edu-k literaturo lahko citirate (do 400 besed) z objavo ustrezne reference, ki vsebuje naslov, ime avtorja ter povezavo na Brain Gym® spletno knjigarno www.braingym.com ali drug ustrezen vir.
  1. Najrazličnejše kopije, fotografije itd. iz objavljenih virov lahko objavite samo s pisnim dovoljenjem avtorja in citiranjem naslova, imena avtorja ter povezavo na Brain Gym® spletno knjigarno www.braingym.com ali drug ustrezen vir.
  1. Material s spletne strani Edu-K Foundation ni dovoljeno kopirati. Lahko pa naredite povezavo na katerokoli spletno fondacije.